بهترین روش برای کسب دانش درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بهترین روش برای کسب دانش درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی

بهترین روش برای کسب دانش درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی

Blog Article

اگر یک کسبوکار نوپا هستید احتمالا هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهاید و باید در ازای جذب سرمایه، بخشی از سهام شرکت را بفروشید. پس باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از سرمایهگذارانی که سهام شرکت را میخرند، انتظار دارند در تصمیمات مهم شرکت نقش داشته باشند.

در این مرحله باید به این سوالات پاسخ دهید: کسب و کار ما چه مشکلی را از مشتریان حل میکند؟ مشتریان در حال حاضر از چه راهکاری استفاده میکنند؟ رقبا برای حل این مشکل چه کاری انجام میدهند؟ کاری که ما انجام میدهیم چه داد مزیتی نسبت به رقبا دارد؟

این بیزینس پلن شامل این موارد میشود: پیشنهاد ارزش، فعالیتهای اصلی شرکت، داد مزیتهای کسبوکار، منابع شرکت، مثل کارکنان، دارایی و سرمایه شرکت، فهرست شرکا، بخشهای مشتریان و منابع درآمد.

طرح کسبوکار سندی است که همه جزئیات درباره اهداف یک شرکت و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آن اهداف را مشخص میکند.

سرمایهگذاران میخواهند الزامات درآمدی شما را ببینند تا ارزیابی کنند که آیا کسبوکار شما میتواند به نقاط عطف مالی که در طرح توجیهی خود تعیین کردهاید برسد یا خیر.

نکته: اگر بتوانید برای قسمت ضمیمه هم یک فهرست یا جدول طراحی کنید، دسترسی به هرکدام از اسناد راحتتر میشود و کار شما را حرفهایتر میکند.

مطمئن یکی از اولین چیزهایی که سرمایه گذاران خصوصی، بانک ها یا سایر وام دهندگان قبل از سرمایه گذاری در کسب و کار شما به دنبال آن هستند، یک طرح توجیهی است که به خوبی تحقیق شده است.

فرآیند ایجاد نقشه راه برای رسیدن به اهدافتان به شما کمک میکند تمرکز کسب و کار خود را تعیین نمونه طرح توجیهی برای وام کرده و رشد را دنبال کنید.

طرح توجیهی مشاوره و خدمات ارزیاب کسب و کار تاپ توجیهی توسط آقای یزدان سعادت

کاترل گفت: "صاحب کسب و کار باید با یک حسابدار، بانکدار و کسانی که روزانه با این طرح های توجیهی سر و کار دارند صحبت کند و یاد بگیرد که دیگران چگونه این کار را انجام داده اند." آنها میتوانند به گروههای استارتآپ و سرمایهگذاری بپیوندند و با همتایان و دیگرانی که آماده راهاندازی یک کسبوکار هستند صحبت کنند و بینشهایی از آنها به دست آورند.

در این قسمت محصولات را با جزئیات بیشتری شرح دهید و برای هرکدام شیوههای رساندن آن به دست مشتریان را توضیح بدهید. همچنین توضیح بدهید که هر محصول برای چه مشتریانی تولید شده است.

همچنین باید توضیح دهید که چطور کسبوکار شما قرار است بهتر از رقبایتان محصولات/خدمات خود را ارائه دهد.

حتی میتوانید برای بخشهای سختتر کار، از قبل آمادگی داشته باشید.

دورههای آموزشی زیادی نظیر مدیریت مالی برای مدیران غیر مالی هستند که به شما در این مسیر و شناخت مفاهیم مالی کمک زیادی میکنند.

Report this page